Manóház építő készlet

  • A Manóházat együtt építheti fel a család
  • Belépés a manók, koboldok és tündérek világába
  • Fejleszti a kézügyességet, a képzelőerőt és a kreativitást

Így építettük meg a Manóházat

Videó lejátszása

Talán mi vagyunk az utolsó generáció akik még emlékeznek arra, hogy milyen volt gyerekkorunkban fa játékokkal játszani, vagy mennyire szerettünk házat, várat építeni bármiből, amit az udvaron, vagy a természetben találtunk.

Tudatos szülőként azt szeretnénk, hogy gyermekeink a képernyő előtt töltött idő helyett inkább olyan testet és lelket építő játékokokkal játsszanak, amelyek fejlesztik a kézügyességüket, a fantáziavilágukat és a kreativitásukat. 

Egy közös alkotás során elmondhatunk olyan meséket is, amelyekbe elbújtattunk élettapasztalatokat és tanulságokat, melyek nekünk is sokat segítettek a nehéz helyzetek megoldásában.
Felnőttek és gyermekek megtanulnak együttműködve játszani, kommunikálni, problémát megoldani, csapatban könnyedén alkotni.

Ez a játék felnőtteknek és gyerekeknek is szól, minden korosztály örömét leli benne!

Mi ezért szeretünk Manóházat építeni:

Az együtt építés öröméért

Szülők, barátok, gyerekek a Manóház megépítése során mind önfeledten tudnak szórakozni, kikapcsolódni és közben kiszakadhatnak a hétköznapokból.

Mindeközben megtanulnak együtt játszani, problémát megoldani, egy-csapatban könnyedén alkotni.

Fejleszti a kézügyességet

A Manóház építés, mint kreatív tevékenység segíti a szem-kéz koordinációt és összehangolja a jobb és bal agyféltekét.

Az apró részek összeillesztése pedig kifejezetten fejleszti a finommotorika képességét (a kéz ujjaival finom, precíz mozgásokat végezni), ez pedig elősegíti később az írás könnyű elsajátítását.

Fejleszti a képzelőerőt és a kreativitást

A dobozban található alkatrészek sokasága lehetőséget nyit az egyes darabok szabad felhasználására. A gyermekek képzelőerejüket használva építhetnek, mely által szárnyalhat és fejlődhet a kreativitásuk.

Az alkatrészek csoportosítása, azok felhasználási sorrendjének kitalálása, az építés lépéseinek megtervezése, a Manóház végleges állapotának vizualizációja fejleszti az alkotókészséget.

Növeli a koncentráció képességet és feszültséget old

Amikor Manóházat építünk, akkor annyira elmélyülünk a tervezés és a megvalósítás folyamatában, hogy egy időre észre sem vesszük a külvilágot, csak a belső világunkhoz kapcsolódunk és ettől teljesen megnyugszunk.

Stresszes, pörgős életet élő felnőtteknek kifejezetten ajánljuk egyfajta relaxációnak a Manóház építést, hogy végre kikapcsoljanak az állandó agyalásból!

Játék természetes anyagokból

A Manóház alkotóelemei természetes anyagokból készülnek, biztonságosak és tartósak. A természetes anyagokat tartalmazó játékokkal átélhetjük a természetközeliséget, a kapcsolódást a saját természetünkbe-ÉNünkbe.

Az ilyen játékok a környezetre is kisebb terhelést jelentenek, mert használatukhoz nincs szükség például akkumulátorra vagy elemekre.
Nem utolsó sorban pedig generációk játszhatnak a fajátékokkal. Egy minőségi darabról biztosan tudhatjuk, hogy a tesók, de még az unokák is nyúzhatják!

A legszebb ajándék gyermekeknek és felnőtteknek, hogy örömben teljen a Karácsony!

Természetes anyagokból összeállítható
Manóház készlet:

Manóház

teljes készlet
18.500.-   ft
 • A készlet tartalmazza az elkészítéshez szükséges:
 • összes építőelemet
 • a fém rögzítő elemeket
 • és a díszítőelemeket is.
 •   
 • Ami nincs benne a csomagban:
 • szerszámok az összeszereléshez
 • forgatható talp
 • Cuki gyerekek

A hétfő délig beérkezett Manóház rendeléseket még
Karácsonyig biztosan ki tudja szállíttatni a futár.

Mi fog történni a megrendelés leadása után?

1.
A megrendelt Manóház készletet pár órán belül átadjuk a futárszolgálatnak, akik 2 munkanapon belül házhoz szállítják a megadott címre.
2.

Építés előtt nézzétek meg együtt az “Összeszerelési videót”, amelyben fontos technikai tanácsokat osztunk meg veletek.

3.

Legyen örömötök a közös Manóház építésben, lépjetek be együtt a manók és tündérek varázslatos világában!

Kiknek ajánljuk a Manóház készletet?

Ha tetszik a Manóház és szeretnél egy ilyen ajándékot adni gyermekeidnek és magatoknak, akkor ne gondolkozz sokat, mert a 30 db-ból már csak 18 db van készleten!

Ilyen néven keresik még a Manóházat:

Tündérek, elfek óvodás kisiskolás gyereknek Készségfejlesztő manóházak manóház manók manó kobold kerti fatörzsből kellékek vs. kartonból Montessori webáruház waldorf gyerek Waldorf Elf tündér lak Karácsonyi Manók, koboldok, háza fejleszti Kiváló szórakozás: Gyerekek, Szülők, Nagyszülők együtt építhetik fel Manóházat. kézügyességet, kreativitást. Növeli koncentráció képességét Természetes anyagokból összeállítható A mobilozás képernyő előtt töltött idő helyett, használja kezét fantáziáját. Natúr Minőségi fajátékok gyerekeknek Kézműves natúr Fa gyerekjáték fa készségfejlesztő fajáték Családi játék Kreatív Manóház készlet fából Manók és tündérek világa képzelőerőt kreativitást Fejleszti a kézügyességet Koncentráció képesség növelő Játék természetes anyagokból.

Manóház fajáték készlet

22.000 Ft

Elfogyott

Tömeg 6 kg
Méretek 50 × 40 × 40 cm

Elfogyott