Rólunk

Vass Napsugár

Pár évvel ezelőtt arról beszélgettünk egy barátnőmmel, hogy milyen jó lenne, ha felnőttek és gyerekek együtt játszhatnának, építhetnének valamit természetes anyagokból. Ötleteltünk, hogy miből lehetne valami babaház-szerűt megépíteni és így jutottunk el a Manóházak ötletéhez.

Azóta számos workshopot tartottam már, ahol gyerekek, szülők és nagyszülők együtt építhették meg a saját Manóházukat. Mindig megnyílik a szívem, amikor azt látom, ahogyan közösen alkotnak valami szépet és közben kialakul egy finom, szeretetteljes légkör közöttük!

Amikor először megláttam egy kész Manóházat, egyből felébredt bennem a gyermeki énem és hangosan kiáltotta: “Én is akarok ilyet építeni!”

Fantasztikus élmény számomra összeszedni az alkatrészeket, kitalálni, hogy mit, hova fogunk illeszteni és végül eljutni a csodálatos végeredményhez.

Én intézem a Manóház készletek gyártását és kiszállítását.

Szöllősi Zoltán

Mindig is szerettem kijárni azokba az erdőkbe, ahol lehetett érezni valamit az erdők misztikus, varázslatos világából. Volt pár alkalom, amikor mintha érzékeltem is volna az ott lakó mítikus lényeket, manókat, koboldokat. Amikor először megpillantottam egy kész Manóházat, azonnal beleszerettem és szívesen vállaltam részt a megvalósításban.

Én üzemeltetem a weboldalt és szervezem a Manóházak értékesítését.

Önmegvalósítás Kft.
a Webshop üzemeltetője

Cégünk 25 éve alakult Debrecenben, az utóbbi 15 évben elsősorban önismereti tréningeket és előadásokat szerveztünk, tartottunk.

Kb. 10 évvel ezelőtt elkezdtünk online értékesítéssel is foglalkozni, mára már több ezer elégedett ügyfelünk van az online vásárlásokból.

Idén kezdtünk el SUP-okat forgalmazni, amely egy kicsit szerelem vállalkozás is, hiszen mi is nagy rajongói vagyunk ennek a sportnak / hobbinak.
Megszálottan keressük azokat a nyugat-európai forgalmazókat, akiktől megfizethető áron tudjuk beszerezni a valóban jó minőségű Sup-okat.

Reméljük, Nektek is örömet tudunk hozni valamelyik SUP-unkkal!
Az Önmegvalósítás Kft. csapata.